Προφιλ

— ΠΡΟΦΙΛ —

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟΝ...

ΚΟΣΜΙΚΟΝ

Το εστιατόριο μας βρίσκεται στην όμορφη και γραφική περιοχή της Πλάκας. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δημιουργήθηκε το 1966 από τον κύριο Αντώνη και την σύζυγο του Ευγενία, οι οποίοι με πολύ κόπο και προσωπική δουλειά την μεγάλωσαν και την κράτησαν όρθια σε δύσκολους καιρούς. Η κυρία Ευγενία είναι ακόμα καθημερινά μαζί μας και βοηθάει με την γνώση και την εμπειρία της. Μερικά από τα πιάτα που γεύεστε ,όπως ο μουσακάς, τα γεμιστά, τα σουβλάκια, τα ψητά λαχανικά, και αλλά πολλά, περνούν από τα χέρια της.

Σήμερα η επιχείρηση έχει περάσει στην επόμενη γενιά, τα παιδιά των ιδρυτών ,τα οποία με της φρέσκες και σύγχρονες ιδέες στην εστίαση, την έχουν κάνει να πρωτοστατήσει στην γύρο περιοχή και όχι μόνο.

Σε όλα αυτά τα χρόνια, έχουν αλλάξει παρά πολλά. Αλλά μόνο ένα πράγμα έχει μείνει σταθερό

ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ

Το μεράκι για την ποιότητα και συνεχείς βελτίωσης. Και αυτό θα είναι μια αξία αμετάβλητη που θα μεταδοθεί από γενιά σε γενιά.

Στο τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους πελάτες μας, τους ντόπιους και τους φίλους μας απ´όλο το κόσμο, που μας έχουν τιμήσει με την παρουσία τους όλο αυτά τα χρόνια. Αλλά και όλους εσάς που έρχεστε για πρώτη φορά στο εστιατόριο μας, με την βεβαίωση ότι θα μας προτιμήσετε όταν θα έρθετε ξανά στην Αθήνα για να δοκιμάζεται την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

— BOOKING —