1/2 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο (χωρίς τους μίσχους)
2 αυγά, κατά προτίμηση οργανικά
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
Τρίψτε τα κολοκυθάκια στο τρίφτη, βάλτε τα σε ένα σουρωτήρι, προσθέστε το αλάτι , ανακατέψτε και αφήστε τα για 15-20 λεπτά για να στραγγίξουν. Στίψτε καλά με τα χέρια σας και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε όλα τα άλλα συστατικά και ανακατέψτε.
Ανακατέψτε ελαφρά (έτσι ώστε τα κολοκυθάκια να μην έχουν άλλα υγρά). Το μείγμα πρέπει να μπορεί να κυλιθεί, διαφορετικά προσθέτουμε λίγο περισσότερο αλεύρι. Φτιάχνουμε κροκέτες μεγέθους καρυδιού, τις αλευρώνουμε και τις τινάζουμε . Τηγανίζουμε τις κροκέτες και γυρίζουμε τακτικά για να τηγανιστούν ομοιόμορφα.